tiistai 10. tammikuuta 2012

Erilainen mozzarellasalaatti

4 hengelle
600g erilaisia salaattilajeja
2 mozzarella di bufala
200g parmankinkkua
200g kirsikkaomaattia
1 punainen paprika

Kastike:
oliiviöljyä
sitruunamehua
sitruunankuorta
Dijon kokojyväsinappia
hunajaa
pippuria

Pilko kaikki salaattiainekset palasiksi ja asettele neljälle annoslautasille. Sekoita kastike:
Laita noin 0,5dl oliiviöljyä kulhoon, raasta sekaan sitruunan kuori ja lisää sitruunanmehu.
Laita noin teelusikallinen dijon-sinappia, ja purista vähän hunajaa seokseen. Sekoita kunnolla.
Maista ja arvioi, mikäli kastike tarvitsee enemmän happoa, makeutta tai makua ja lisää aineksia sen mukaisesti. Mausta lopuksi pippurilla ja kaada salaattiannosten yli.

1 kommentti:

  1. Mmm... Kuulostaa aivan ihanalta! Minkä merkkistä parmankinkkua sä käytät tai ostatko jonkun kaupan tiskiltä? Me ei olla löydetty oikein yhtään sellaista oikeasti hyvänmakuista parmankinkkua Suomesta.

    VastaaPoista