4 hengelle
600g erilaisia salaattilajeja
2 mozzarella di bufala
200g parmankinkkua
200g kirsikkaomaattia
1 punainen paprika
Kastike:
oliiviöljyä
sitruunamehua
sitruunankuorta
Dijon kokojyväsinappia
hunajaa
pippuria
Pilko kaikki salaattiainekset palasiksi ja asettele neljälle annoslautasille. Sekoita kastike:
Laita noin 0,5dl oliiviöljyä kulhoon, raasta sekaan sitruunan kuori ja lisää sitruunanmehu.
Laita noin teelusikallinen dijon-sinappia, ja purista vähän hunajaa seokseen. Sekoita kunnolla.
Maista ja arvioi, mikäli kastike tarvitsee enemmän happoa, makeutta tai makua ja lisää aineksia sen mukaisesti. Mausta lopuksi pippurilla ja kaada salaattiannosten yli.
Mmm... Kuulostaa aivan ihanalta! Minkä merkkistä parmankinkkua sä käytät tai ostatko jonkun kaupan tiskiltä? Me ei olla löydetty oikein yhtään sellaista oikeasti hyvänmakuista parmankinkkua Suomesta.
VastaaPoista