Älkää pelästykö anjovista salaattikastikkeessa, se ei maistu kastikkeen läpi.
4 hengelle
350g eri salaatteja
parmesanjuustoa
ranskanleipää
oliiviöljyä
valkosipulia
Kastike:
1 keltuainen
2tl sitruunamehua
1 valkosipulin kynsi
oliiviöljyä
anjovisfileitä 3-4kpl
suolaa
pippuria
Revi salaatinlehdet 4 lautaselle tai isoon kulhoon. Viipaloi 4 siivua ranskanleipää, ja pilko ne pieniksi kuutioiksi, paista oliiviöljyssä ja valkosipulimurskassa kuumalla pannulla. Revi lastuja parmesaanista salaatinlehtien päälle. Anna leipäkuutioiden jäähtyä ennenkun kaadat ne salaatin päälle.
Kastike:
Sekoita kaikki ainekset sauvasekoittimella ja lisää oliiviöljy ohuena nauhana samalla kun sekoitat. Kastikkeesta tulee melko paksua. Maista ja lisää tarvittaessa sitruunamehua tai oliiviöljyä.
![]() |
Salaatin kaveriksi paistettu kuhafile. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti